PREMIERĂ-GALERIE FOTO: Secții ale Spitalului Județean Focșani, dotate cu dozatoare de dezinfectant

0
558
Infecțiile nosocomiale reprezintă o problemă majoră a spitalelor din România.

Angajații din unitățile spitalicești, dar și pacienții și vizitatorii ar trebui să respecte o serie de reguli pentru prevenirea şi combaterea acestora. Pentru a preveni infecțiile intraspitalicești, trei secții cu risc crescut de dezvoltare a acestui tip de infecții din Spitalul Județean Focșani au fost dotate cu dozatoare de detergent.

Este vorba despre secțiile Boli Infecțioase, Chirurgie și Pediatrie, unde au fost instalate aparate care dozează și prepară soluția de detergent-dezinfectant.

“Pe lângă faptul că este o metodă modernă, ușurează și eficientizează munca îngrijitoarelor/infirmierelor-celor care sunt responsabile de curățenia și dezinfecția în secții”, au transmis reprezentanții Serviciului de Prevenire a Infecțiilor Asociate Asistenței Medicale din cadrul unității sanitare.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.