Președintele CJ Vrancea apel către Cristi Misăilă: „Îl rog să facă toate demersurile necesare pentru a emite certificatul de urbanism pentru noul spital”

2
4059

Proiectul noului spital județean bate pasul pe loc. La mijloc ar fi vorba despre un certificat de urbanism pe care Primăria Focșani trebuie să-l elibereze pentru a fi continuate procedurile în ceea ce privește construcția unei unități medicale complet nouă. Într-o conferință de presă, președintele CJ Vrancea, Cătălin Toma, l-a acuzat de partizanat politic pe primarul Focșaniului. Cristi Misăilă este cel care ar trebui să-și pună semnătura pe certificatul de urbanism pentru ca situația actuală să fie deblocată, iar proiectul noului spital să-și poată urma cursul legilativ. Cătălin Toma a mai spus că are informații clare că acest certificat stă la mapa primarului de vinerea trecută. „Fac un apel către primarul municipiului Focșani, domnul Cristi Misăilă care, de vinerea trecută, are la mapă un certificat de urbanism privind elaborarea unui PUZ pentru construirea noului spital județean și îl rog pe această cale să facă toate demersurile necesare să emită acest certificat de urbanism pentru că nu sunt probleme în ceea ce privește acest lucru. Acest certificat de urbanism a intervenit ca urmare a faptului că CJ Vrancea a oferit 10.000 metri pentru Primăria Focșani prin acel transfer. Prin acea dezmembrare a trebuit să reluăm actele și astăzi suntem în situația de a solicita acest certificat de urbanism”, a spus președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma. Acesta a adus în discuție și actualul context politic de la nivelul Consiliului Local Focșani, acolo unde PNL și USR-PLUS au creat o majoritate în minilegislativul local. „Refuz să cred că ar fi vorba de o tărăgănare, de o tergiversare având în vedere contextul politic de la nivelul Consiliului Local Focșani. Sper că nu gândim așa, sper că dăm dovadă de înțelepciune și, de regulă, astfel de lucruri nu trebuie să se întâmple, mai ales când vorbim de investiții majore, cu impact uriaș în ceea ce privește dezvoltarea și sănătatea noastră”, a mai precizat președintele CJ Vrancea.

 

Loading...

2 COMENTARII

  1. De vinerea trecuta sta ? Deci de 3 zile lucratoare și deja Toma a iesit sa plângă la presă. Credeam că-i om serios.

  2. ca să vezi…nu se dezvoltă vrancea din cauza lui misaila…eu am înțeles că nici focsaniul nu se poate dezvolta decât dacă viceprimarii au birou cu 3 camere …mai mare decât garsonierele amărâte in care trăiesc …sau vor apartamente…au venit să huzurească ? sau la muncă?

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.