Președintele Partidului Național Liberal Filiala Vrancea, Cătălin Toma, condamnă derapajele violente ale politicienilor locali și îndeamnă la calm

1
503

După ce un consilier local PSD a declarat despre un adversar politic că merită să fie împușcat, iar un altul încuraja cetățenii să le rupă picioarele consilierilor liberali care nu votau conform dorinței sale, iată că până la violența fizică și o bătaie golănească nu a fost decât o chestiune de timp. „Vorbim despre oameni pe care vrâncenii și-au pus ștampila la un moment dat, care au primit votul și încrederea cetățenilor. Vrancea are nevoie de politicieni a căror preocupare este bunăstarea județului, nu organizarea de lupte. Nu vreau să lovesc un adversar căzut, dar în aceeași măsură nu vreau ca modul în care își desfășoară luptele interne să se răsfrângă asupra întregii clase politice și mai ales asupra județului Vrancea, care merită să fie cunoscut pentru alte motive, nu pentru scandaluri ieftine” a declarat președintele Cătălin Toma. (PNL Vrancea)

 

Revelion 2023 SARA Events
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

1 COMENTARIU

  1. Păi și unde găsim politicieni care să fie preocupați de bunăstarea vrâncenilor pentru că asta pare să fie problema, după câțiva ani de domnie PNL suntem mai săraci ca niciodată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.