Președintele PNL Vrancea, Cătălin Toma, a sancționat împreună cu Rareș Bogdan, minciunile celor de la PSD, ALDE și UNPR

0
176
PSD, ALDE și UNPR au mințit așa cum îi mint în mod curent pe vrânceni. N-au mai făcut miting, deși au spus că vor face!

Filialele din Vrancea ale PSD, ALDE și UNPR au mințit când au anunțat că vor face miting în Focșani pe data de 5 mai, dată anunțată de PNL Vrancea încă din 23 aprilie ca și dată la care liderii și candidații PNL la europarlamentare vor veni la Focșani. Mai mult, au depus solicitări la Primărie în acest sens. Scopul celor trei partide (PSD, ALDE și UNPR) a fost cât se poate de clar: să pună bețe în roate liberalilor, de ciudă că mii de susținători și membri PNL urmau să vină la Focșani pentru un miting de amploare.

Așa cum îi mint în mod curent pe vrânceni, PSD, ALDE și UNPR au mai adăugat la capitolul invenții încă una, dovadă că dincolo de declarațiile sforăitoare  ale liderilor lor stau minciuni pe bandă rulantă.

Liderul PNL Vrancea, senatorul Cătălin Toma, a declarat la finalul mitingului: ”Am demonstrat că suntem cel mai serios partid. Noi ceea ce spunem, facem. Nu umblăm cu minciuni, așa cum procedează alții. De altfel, sancționăm fermacest tip de a face politică. Este rușinos, din păcate! Candidații noștri și conducerea PNL au venit la Focșani, cu Ludovic Orban și Rareș Bogdan în frunte, s-au întâlnit cu oamenii, n-au stat și nu stau ascunși prin birouri. Personal susțin întreaga echipă de candidați a PNL și sunt convins că pe 26 mai vom câștiga alegerile europarlamentare”. (Material comandat de PNL Vrancea. Cod mandatar financiar: 41190007)

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.