Prim-vicepreședintele PNL Vrancea, Daniel Moroșanu, și-a retras candidaturile și a anunțat că va contesta rezultatul alegerilor

1
4432
Prim-vicepreședintele PNL Vrancea, Daniel Moroșanu, a anunțat că va contesta rezultatul alegerilor din Organizația Județeană. Ales în funcție în urmă cu 4 ani, Daniel Moroșanu, i-a acuzat de la tribună pe colegii de partid că nu i-au acceptat candidatura pentru una dintre cele 3 funcții vizate de acesta. Mai mult decât atât, Moroșanu a decis să-și retragă celelalte două candidaturi: pentru cea de prim-vicepreședinte PNL Vrancea și pentru cea de membru în BPJ. Daniel Moroșanu a mai spus că a fost anunțat de mai mulți colegi că au fost presați să-și arate votul și a acuzat că în interiorul organizației sunt persoane care dețin funcții fără să le merite. ”În timp ce dumneavoastră erați pe stradă, în frig, în ploaie și nemâncați, alții lustruiau pantofii pe Bulevardul Independenței (n.r. sediul PNL Vrancea). Oamenii cu alte păreri, cu principii și care atrag atenția nu sunt agreați. (…) Sunt colegi de partid care m-au sunat și aseară și mi-au spus că li s-a cerut să-și arate votul arate votul. Nu se poate așa ceva! Partidul Național Liberal este un partid al oamenilor liberi. De aceea suntem membri ai acestui partid și nu a-i altui partid. (…) Îmi retrag toate candidaturile și îmi rezerv dreptul de a contesta aceste alegeri. (…) Unii au funcții în acest partid fără să le merite.”, a spus Daniel Moroșanu de la tribună.
Loading...

1 COMENTARIU

  1. Oameni liberi pe dracu. Păi dacă pe fiecare loc a fost un singur candidat ce oameni liberi sunt ăștia? Sunt mai răi decât comuniștii, acolo erau cel puțin doi pe loc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.