Prima ședință a CLM Focșani va fi un maraton cu 49 de proiecte

0
445

Joi, 28 iulie, Consiliul Local Municipal Focșani este convovat în prima ședință ordinară de la învestire. Din momentul în care a fost uns primar, Cristi Misăilă nu a stat degeaba și le va supune spre vot consilierilor nu mai puțin de 49 de proiecte de hotărâre.

Primul punct pe ordinea de zi vizează încetarea mandatului de consilier local a liberalului Ion Ștefan, are a anunțat că-și dă demisia din CLM. Alocări de bani, aprobări de organigrame pentru instituțiile subordonate, vânzări de terenuri etc se regăsesc printre proiectele inițiate de Misăilă.

În același timp, ar putea fi adusă în discuție și varianta aducerii unui City Manager în Primărie. Surse politice spun că cel mai probabil această funcție îi va reveni fostului viceprimar Gabriel Necula. El a renunțat la mandatul de ales local după ce a fost declarat incompatibil de Înalta Curte de Casație și Justiție.

Conform legii, el nu mai are voie să fie ales timp de trei ani, însă eventuala sa numire ca City Manager nu ar intra sub incidența legii.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.