Prima victorie: Concordia Chiajna – Galactic Focşani 4-5 (2-0)

0
223

6 etape au avut de aşteptat jucătorii de la Galactic Focşani pentru prima lor victorie în Liga I de futsal! Gheaţa a fost spartă luni seară, cînd echipa vrînceană s-a impus în deplasare în faţa Concordiei Chiajna, o formaţie care, la fel, nu acumulase nici un punct în primele 6 etape.

Şi prima repriză a meciului găzduit de Sala Sporturilor din Chiajna părea că va conduce la un alt deznodămînt nefavorabil pentru gruparea condusă de Petrache Gurguiatu. Mai concentraţi, mai motivaţi şi mai precişi la finalizare, ilfovenii au intrat la pauză cu un avantaj de două goluri, 2-0. Ceva s-a schimbat însă în mod radical la reluare.

Vrîncenii au simţit că pot reveni în meci, speriaţi poate şi de ideea unui alt eşec. Galactic a început să puncteze constant şi a făcut-o de nu mai puţin de 5 ori în partea secundă, goluri Dumitriu (2), Fl. Nistor, Duca şi Şt. Lupu. Scor final, 5-4 pentru Galactic, care bifează astfel primele 3 puncte în acest campionat, practic primele din scurta istorie a echipei în Liga I şi cedează învinşilor de luni seara ultima poziţie în clasament.

Etapa viitoare, vineri, la Sala Polivalentă, se anunţă o misiune teribilă pentru formaţia vrînceană, care va primi vizita puternicei City’us Tg. Mureş, formaţia de pe locul 2, cu punctaj maxim după 5 meciuri disputate în 6 etape.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.