Primar liberal din județ, supravegheat în dosarul penal în care Oprișan a primit clasare

0
941

Nistor Bratosin, primarul comunei Urechești, a fost la rândul său pus sub supraveghere în dosarul penal 392/P/2014, același despre care a apărut săptămâna aceasta informația că îl viza pe Marian Oprișan. De altfel, liderul PSD Vrancea spunea ieri că în acest dosar fusese începută urmărirea penală împotriva sa, dar și că în cauză au fost făcute acte de supraveghere împotriva „colaboratorilor și familiei”. Iată însă că nu doar cei apropiați președintelui Consiliului Județean Vrancea au fost supravegheați în dosar, dat fiind că relațiile dintre Bratosin și Oprișan sunt departe de a fi unele cordiale. Azi, primarul Urecheștiului a făcut la rândul său publică adresa prin care i se comunica faptul că în dosar a fost dispusă clasarea.

Nistor Bratosin este primar din 2012, inițial candidând din partea PDL. Acesta ne-a spus că nu e prima dată când i se face cunoscut că a fost „urmărit” și că până acum are cunoștință de 4, 5 dosare de acest fel.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.