Primăria Adjud distribuie pachetele cu produse de igienă de la UE

0
82
Începând de luni, 2 august, Primăria Adjud va distribui gratuit pachetele cu produse de igienă de la Uniunea Europeană. Municipalitatea va împărți pachetele prin intermediul Direcției de Asistență Socială Adjud, până pe data de 13 august 2021, familiilor și persoanelor care beneficiază de un venit minim garantat, persoanelor beneficiare de alocație pentru susținerea familiei precum și persoanelor/familiilor aflate temporar în situații critice de viață. Un pachet de igienă este compus din 5 periuțe de dinți, 4 paste de dinți, un săpun lichid, un șampon pentru copii, un sampon pentru adulți, detergent granule pentru rufe colorate și unul pentru rufe albe. Toate pachetele vor fi împărțite în baza actului de identitate în fiecare zi lucrătoare, între orele 09:00 – 11:00, din depozitul din str. Vasile Alecsandri nr. 7, din Adjud (în spatele Primăriei Vechi, laterala dreaptă).
Beneficiază de pachete cu produse de igienă următoarele categorii defavorizate:
a)familiile și persoanele singure cărora le este stabilit, prin dispoziție scrisă a primarului, dreptul la un venit minim garantat acordat în baza Legii nr. 416/2001 privind venitul minim garantat, cu modificările şi completările ulterioare;
b)persoanele beneficiare de alocație pentru susținerea familiei acordată în baza Legii nr. 277/2010.
c)persoanele/familiile aflate temporar în situații critice de viață, respectiv victime ale calamităților, persoane dependente și care se află în situații deosebite de vulnerabilitate, precum și persoanele care locuiesc în așezări informale. În situația în care persoanele încadrate într-una dintre cele două categorii de mai sus nu se regăsesc pe listele de distribuție, acestea vor depune o cerere la Direcția de Asistență Socială Adjud pentru a putea beneficia de pachetele cu produse de igienă”, a transmis Primăria Adjud.
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.