Primăria Cîrligele vrea să-și facă firmă de construcții și are nevoie de angajați

0
241
Primăria comunei Cârligele intenționează să înființeze, imediat după adoptarea bugetului local, o societate comercială.

Aceasta va avea ca principal obiect de activitate executarea de lucrări de construcții și de lucrări edilitar-gospodărești. Acționarul unic firmei va fi Consiliul Local Cârligele, iar scopul înființării acesteia, spun reprezentanții primăriei, este să asigure locuri de muncă pentru localnici. Primăria estimează că va angaja circa 15-20 persoane, iar lucrările vor duce la economii la buget. Înainte să dea startul angajărilor, Primăria Cîrligele vrea un om “bun la toate”.

Administratorul, care va fi angajat pe funcția de director executive, va avea mai multe responsabilități, de la formalitățile de înființare a societăţii până la conducerea efectivă a firmei prin selectarea și angajarea muncitorilor, contractarea de lucrări, asigurarea materialelor necesare, supravegherea execuției lucrărilor etc. Primăria aşteaptă CV-urile celor care vor să fie administratori ai noii firme până pe 8 martie.

Potrivit unui anunţt publicat de Primăria Cîrligele, viitorul administrator al noii firme va trebui să aibă mai multe calităţi, printre care să fie un bun organizator, să aibă cunoștințe tehnice și/ sau economice, abilități în comunicare, să fie capabil să coordoneze o echipă de oameni şi să colaboreze cu contabil, devizier, proiectanți, angajați etc.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here