Primăria Focșani caută director pentru Direcția de Dezvoltare Servicii Publice

0
217

Postul de director al Direcției de Dezvoltare din Primăria Focșani este scos la concurs, la circa două săptămîni după ce a rămas vacant ca urmare a demisiei celui care l-a ocupat timp de 7 ani.  Este vorba despre Laurențiu Mocanu care și-a înaintat demisia din funcție, după 7 ani în care a condus direcția. El nu şi-a justificat gestul, însă acesta ar putea avea legătură cu faptul că primarul Ceisti Misăilă i-a cerut mai multă implicare în activitate şi o intensificare a acţiunilor de prindere a cîinilor fără stăpân, de rezolvare a problemelor cu iluminatul public şi multe altele. Urmare a demisiei, municipalitatea anunță pe site-ul Primăriei că organizează concurs /examen pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a postului vacant de director gradul II la Direcţia de Dezvoltare Servicii Publice Focşani.

Condiţii generale: candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile prevăzute în art. 3 din Anexa – Regulament-cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzător funcţiilor contractuale şi a criteriilor de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 286/2011, cu modificările şi completările ulterioare;
Condiţii specifice: 
– studii superioare de lungă durată în domeniul economic, tehnic sau juridic, absolvite cu diploma de licență, cu vechime de minimum 3 ani în specialitatea studiilor.
– cunoştinţe de operare pe calculator – nivel mediu.

Concursul va avea loc în data de 31 octombrie 2016, ora 10.00 – proba scrisă3 noiembrie 2016, ora 11.00 – proba practică şi 8 noiembrie 2016 ora 10.00 – proba interviu, la sediul Primăriei Municipiului Focşani din B-dul Dimitrie Cantemir, nr. 1bis.

Bibliografia şi programa analitică pentru proba practică de verificare a cunoştinţelor în domeniul IT – nivel mediu se afişează la sediul şi pe site-ul Primăriei Municipiului Focşani, www.focsani.info şi pe portalul posturi@gov.ro.

Dosarele de înscriere la concurs se depun până la data de 19 octombrie 2016 (inclusiv) la Direcţia resurse umane şi coordonare unităţi subordonate, camera 103, et.1, din cadrul Primăriei Municipiului Focşani. Relaţii suplimentare la Direcţia resurse umane şi coordonare unităţi subordonate, telefon 0237/213416.

Concursul umează să aibă loc pe 31 octombrie iar pe 3 noiembrie este programată proba practică urmând ca interviul să aibă loc pe 8 noiembrie.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.