Primăria Focșani caută medici pentru Dispensarul din Sud | Unitatea medicală va deveni Centru de Permanență în care se vor acorda servicii medicale focșănenilor

0
162

Primăria Municipiului Focșani va înființa un Centru de Permanență la Dispensarul din cartierul Sud. Municipalitatea a demarat deja demersurile necesare pentru ca unitatea medicală situată în strada Revoluției, nr. 12 să poată acorda focșănenilor servicii medicale de calitate. Primăria Municipiului Focșani, prin intermediul Direcției de Asistență Socială Focșani, a demarat demersurile pentru înființarea unui Centru de Permanență, prin care municipalitatea va acorda servicii medicale de calitate focșănenilor, conform prevederilor Legii 263/2004 si a Ordinului 697/112/2011. Imobilul care va avea această destinație este situat în strada Revoluției, nr. 12 – Dispensarul din Sud, așa cum îl știu focșănenii”, a transmis Primăria Focșani. Pentru ca centrul să devină funcțional este necesară încheierea unei colaborări cu un număr de maxim 7 medici de familie, în baza unei convenții de asociere. În acest sens, primăria a lansat o invitație publică adresată cadrelor medicale pentru a se alătura acestui demers. Pe această cale, adresăm în mod public o invitație tuturor cadrelor medicale care vor să se alăture acestui demers, să se adreseze Direcției de Asistență Socială Focșani la adresa de e-mail splas_focsani@yahoo.com sau la numărul de telefon 0337/101055. Sperăm ca prin această inițiativă să contribuim la dezvoltarea serviciilor medicale în comunitatea noastră!, se mai arată în comunicatul primăriei.

Revelion 2023 SARA Events
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.