Primăria Focșani intervine în sprijinul familiilor afectate de incendiul care a mistuit pensiunea Monte Carlo

0
1111

Primăria Focșani intervine în sprijinul celor 37 de familii ale căror apartamente au fost afectate de incendiul care a mistuit joi pensiunea Monte Carlo. Specialiști din cadrul instituției evaluează pagubele suferite de fiecare familie în parte, iar în urma anchetelor sociale, municipalitatea va oferi focșănenilor loviți de nenorocire ajutoare de urgență.

“S-a hotărât să se instituie o comisie pentru situații de urgență în care vom lua măsura urgentă, de sprijinire a oamenilor cu locuințe afectate de incendiul de la pensiunea Monte Carlo. Momentan însă nu avem aprobat bugetul, dar odată cu stabilirea bugetului avem în vedere elaborarea unui proiect de ajutorare a celor afectați. Sunt oameni care nu mai au nimic în locuințe, totul este distrus. Vom stabili exact ce ne permite legea să facem, cum să-i ajutăm și cuantumul ajutorului, după care vom propune consilierilor din CLM Focșani”, a declarat viceprimarul orașului Focșani, Marius Iorga.

De asemenea, Primăria, printr-o comisie special constituită, face verificări pentru a se constata dacă respectiva pensiune de la care a pornit incendiul avea autorizație de construcție.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here