Primăria Focșani lansează, pe 1 noiembrie, un concurs pentru un oraș mai curat

0
Primăria Focșani lansează, pe 1 noiembrie, un concurs adresat elevilor, care sunt invitați să vină cu idei de proiecte pentru creșterea gradului de implicare a cetăţenilor în menţinerea curăţeniei în oraș.

Cele mai bune idei vor fi implementate și premiate.

“Pentru că ne dorim ca municipiul nostru să ajungă la standardele normale ale oricărui oraş din România şi Europa, Primăria Focșani propune creşterea gradului de implicare a cetăţenilor acestuia în menţinerea curăţeniei în zonele publice (parcuri, pieţe, şcoli, mijloace de transport în comun etc.).

Începem prin a propune un concurs de proiecte şcolare: “Mie-mi Pasă! Las curat în urma mea”. Urmărim să implicăm deopotrivă comunitatea tinerilor, să încurajăm expunerea de idei şi opinii care să se materializeze ulterior într-o campanie publicitară de conştientizare a cetăţenilor municipiului Focşani în păstrarea curățeniei.Considerăm esenţială implicarea tinerilor în viaţa comunităţii.

Ca urmare, dragi tineri, vă propunem să veniți cu cele mai interesante, ingenioase și îndrăznețe idei pentru implicarea activă a cetăţenilor în menţinerea curăţeniei municipiului Focşani. Perioada de desfăşurare 01.11.2017 – 20.12.2017”, transmit reprezentanții Primăriei Focșani pe pagina de Facebook a instituției.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here