Primăria Mărășești promite că va construi zeci de locuințe sociale, cu ajutorul Ministerului Dezvoltării

0
110

Primăria orașului Mărășești anunță că are peste 9,3 milioane lei pentru construirea unui bloc cu 40 de locuințe sociale, destinate celor aflați în categorii defavorizate. Primarul orașului spune că, în primul rând, este vorba despre localnicii ale căror venituri nu le permit să își asigure un acoperiș deasupra capului. Totul este momentan un proiect, banii necesari provenind de la bugetul de stat, prin Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației. Din ce informează autoritățile din Mărășești, a fost identificat terenul și a fost întocmit planul exact, urmând ca în perioada următoare să fie demarată procedura de achiziție publică pentru desemnarea constructorului care va executa lucrările.

Pe 10 iunie am semnat contractul de finanțare cu Ministerul Lucrărilor Publice Dezvoltării și Administrației pentru a demara construirea a 40 de locuințe sociale, în conformitate cu prevederile Legii 144/1996. Primăria Mărășești va depune în continuare toate eforturile necesare pentru derularea în bune condiții a acestei investiții, de care locuitorii orașului au mare nevoie”, promite Valerică Chitic, primarul orașului Mărășești.

locuinte marasesti 2 - Primăria Mărășești promite că va construi zeci de locuințe sociale, cu ajutorul Ministerului Dezvoltării

locuinte marasesti 1 - Primăria Mărășești promite că va construi zeci de locuințe sociale, cu ajutorul Ministerului Dezvoltării

De ani de zile, la Mărășești este o lipsă acută de locuințe sociale dar și de terenuri pe care ar putea fi construite acestea, în condițiile în care primăria era asaltată de cereri.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here