Primăria Orașului Panciu derulează o campanie de sterilizare a câinilor cu și fără stăpân

0
84

În zilele de vineri, 2 septembrie și sâmbătă, 3 septembrie 2016, Primăria Orașului Panciu, în parteneriat cu Romania Animal Rescue Inc. derulează încă o campanie de sterilizare gratuită a câinilor cu și fără stăpân. Este cea de-a treia acțiune de acest fel, inițiată în 2016, după cele organizate pe 11-12 aprilie 2016 și   2-3 iulie 2016.

„În zilele de 2 și 3 septembrie 2016, continuăm colaborarea cu Romania Animal Rescue și derulăm o nouă acțiune ce are ca scop reducerea numărului de câini comunitari de pe teritoriul orașului Panciu. În urma celor două campanii care s-au organizat în acest an, au fost sterilizați peste 300 de câini“, precizează primarul Iulian Nica.

Campania din 2 și 3 septembrie 2016 se va desfășura, ca și până acum, la Cabinetul Veterinar al Orașului Panciu, din Bd. Independenței 46. Pentru informații și programări, păncenii au la dispoziție numărul de telefon 0745/012.861. De asemenea, la cerere, Primăria va asigura și mijloacele de transport necesare pentru aducerea câinilor la/de la cabinetul veterinar.

„Până acum, aceste campanii de sterilizare au fost bine primite de cetățeni. De fiecare dată, ei ne-au ajutat foarte mult la identificarea zonelor în care se află câini comunitari și la aducerea lor la cabinetul veterinar. Este foarte clar că oamenii vor ca problema câinilor fără stăpân să se rezolve cât mai civilizat, printr-o procedură care contribuie la diminuarea numărului de câini de pe străzi. Sperăm că și acum ne vom bucura de același sprijin din partea comunității și campania de sterilizare să fie un succes!“, a declarat primarul Iulian Nica.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.