Primăria orașului Panciu reia campania de sterilizare a câinilor cu și fără stăpân

1
411

Primarul Iulian Nica anunță faptul că, în zilele de 11-12 aprilie 2016, va fi reluată campania de sterilizare gratuită a câinilor cu și fără stăpân din orașul Panciu. Această campanie continuă acțiunile similare, derulate în perioada iulie-septembrie 2015, de către Primăria Orașului Panciu și Asociația „Romania Animal Rescue Inc.“, în urma cărora au fost sterilizați peste 300 de câini comunitari.

„Așa cum am anunțat la finalul celor trei campanii derulate anul trecut, Primăria Orașului Panciu reia în această primăvară acțiunea de sterilizare a câinilor cu și fără stăpân. Campania se va desfășura tot la Cabinetul Veterinar al Orașului Panciu, din Bd. Independenței 46, va fi susținută de voluntarii Asociației «Romania Animal Rescue Inc.» și are ca scop prevenirea abandonului canin și reducerea numărului de câini comunitari de pe teritoriul orașului“, a afirmat primarul Iulian Nica.

Și de această dată, Primăria Orașului Panciu va pune la dispoziția celor interesați mijloacele de transport necesare pentru aducerea câinilor la cabinetul veterinar. În acest sens, a fost pus la dispoziție numărul de telefon 0756/067.117. Programările pentru sterilizare sunt așteptate la numărul de telefon 0745/012.861.

Primarul Iulian Nica îndeamnă cetățenii orașului Panciu să aducă sau să semnaleze prezența câinilor în teritoriu, pentru ca aceștia să fie aduși la Cabinetul Veterinar, în vederea sterilizării.

„Câinii fără stăpân reprezintă o problemă pe atât de gravă, pe atât de delicată, care nu este specifică doar comunității noastre. Este o problemă națională pentru care, din păcate,  nu s-a găsit o rezolvare care să mulțumească pe toată lumea. Sterilizarea este e o procedură civilizată, pentru care Primăria Orașului Panciu a optat încă de anul trecut. Sunt sigur că, împreună cu dumneavoastră, Primăria Orașului Panciu va găsi, în viitor, cele mai bune soluții pentru rezolvarea problemei câinilor maidanezi! Cu toții putem stopa acest fenomen, pentru ca orașul nostru să fie un exemplu nu doar în ceea ce privește investițiile, ci și în ceea ce privește unitatea și spiritul civic!“, a declarat primarul Iulian Nica.

Catalin-Toma-PNL-Vrancea
Loading...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here