FOTO: Primăria Vizantea-Livezi se implică în distribuirea meselor calde pentru bătrânii de peste 75 de ani fără venituri sau cu venituri mici

0
129

Primăria Vizantea-Livezi se implică în proiectul Guvernului Orban pentru acordarea de mese calde bătrânilor de peste 75 de ani fără venituri sau cu venituri mici. Lunar, aceștia beneficiază de 180 de lei asigurarea hranei, iar autoritățile din Vizantea au luat decizia de a le da o mână de ajutor. Potrivit primarului Dragoș Ciobotaru, în ultimele zile s-a discutat cu beneficiarii și, de comun acord cu aceștia, de azi a fost demarat un program în cadrul căruia angajații primăriei îi vor vizita de două ori pe săptămână pentru a le livra pachetele cu mâncare.
În colaborare cu o societate autorizată vom livra beneficiarilor 2 mese calde în fiecare săptămână. Meniul cuprinde ciorbă, felul 2 și desert în limita sumei de 25 de lei și cu ajutorul primăriei, mâncarea va ajunge pe mesele oamenilor în fiecare zi de marți și joi a săptămânii.
Nici nu va imaginați drama prin care trec acești oameni. De obicei îi găsim singuri, bolnavi, neajutorați, iar astăzi am auzit prea multe lucruri greu de digerat despre cum se chinuie să facă focul, să-și mențină curățenia, dar mai ales să-și procure hrana. Mâncarea principală a multora este puțină pâine, cartofi fierți, mămăliguță cu ouă și cam atât.
Această măsură este mai mult decât binevenită și sper să fie menținută și chiar extinsă și pe viitor.
Să aveți zile frumoase, multă sănătate și tot ce va doriți!”, a transmis primarul Dragoș Ciobotaru.

masa vizantea 10 - FOTO: Primăria Vizantea-Livezi se implică în distribuirea meselor calde pentru bătrânii de peste 75 de ani fără venituri sau cu venituri micimasa vizantea 9 - FOTO: Primăria Vizantea-Livezi se implică în distribuirea meselor calde pentru bătrânii de peste 75 de ani fără venituri sau cu venituri micimasa vizantea 8 - FOTO: Primăria Vizantea-Livezi se implică în distribuirea meselor calde pentru bătrânii de peste 75 de ani fără venituri sau cu venituri micimasa vizantea 7 - FOTO: Primăria Vizantea-Livezi se implică în distribuirea meselor calde pentru bătrânii de peste 75 de ani fără venituri sau cu venituri micimasa vizantea 6 - FOTO: Primăria Vizantea-Livezi se implică în distribuirea meselor calde pentru bătrânii de peste 75 de ani fără venituri sau cu venituri micimasa vizantea 5 - FOTO: Primăria Vizantea-Livezi se implică în distribuirea meselor calde pentru bătrânii de peste 75 de ani fără venituri sau cu venituri micimasa vizantea 4 - FOTO: Primăria Vizantea-Livezi se implică în distribuirea meselor calde pentru bătrânii de peste 75 de ani fără venituri sau cu venituri micimasa vizantea 2 - FOTO: Primăria Vizantea-Livezi se implică în distribuirea meselor calde pentru bătrânii de peste 75 de ani fără venituri sau cu venituri micimasa vizantea 1 - FOTO: Primăria Vizantea-Livezi se implică în distribuirea meselor calde pentru bătrânii de peste 75 de ani fără venituri sau cu venituri mici

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.