Primarii PNL, ATAC DUR la adresa copreședintelui Cristinel Bălosu

2
599

Duminică, într-o conferință de presă, actualii primari PNL (ex-PDL) au lansat un atac dur la adresa copreședintelui liberalilor vrânceni, Cristinel Bălosu. Aceștia contestă numirea în funcția de la vârful partidului, spunând că Bălosu a dezinformat conducerea centrală a liberalilor atunci când a afirmat că organizațiile din județ îl susțin.

“Conducătorii noștri de la București au fost dezinformați de către domnul Bălosu Cristinel. Au fost dezinformați în sensul că s-a exprimat că în spatele dânsului sunt toți primarii, a dezinformat spunând că în spatele dânsului sunt toate organizațiile din județul Vrancea, ceea ce este total neadevărat. Noi considerăm că domnul Bălosu Cristinel nu îndeplinește condițiile minime pentru a conduce acest partid”, a spus primarul comunei Ciorăști, Nicolae Braicău.

Făcând referire la CV-ul actualului copreședinte, Nicolae Braicău a scos în evidență faptul că tot ceea ce stă scris acolo sunt doar niște minciuni.

“Domnul Bălosu spune că este asociat la o societate, în realitate societatea având activitatea suspendată. Mai spune că este acționar la alte două societăți comerciale, când de fapt, conform extrasului din Monitorul Oficial, partea a IV-a din 2004, acesta a fost doar un simplu angajat. Bălosu mai spune în CV-ul dânsului, CV înaintat conducerii de la București că este asociat la o altă firmă din București, firmă care se află la acest moment în faliment. În CV mai este trecut și faptul că a activat în trecut la organizația PDL – Sector 1 București. Am discutat acolo și nu au cunoștință de activitatea politică a domnului Bălosu, nu a activat vreodată la PDL-Sector 1 și asta arată adevărata față a dumnealui”, a mai completat Nicolae Braicău.

La rândul său, primarul comunei Biliești, Vasile Chirilă a spus că a fost depus la București, un memoriu prin care se cere reanalizarea deciziei de numire în fruntea organizației vrâncene a lui Cristinel Bălosu.

“I-am prezentat domnului Blaga un memoriu prin care arătăm că cei 5 primari PNL și cele 40 de organizații din Vrancea nu sunt de acord cu numirea lui Cristinel Bălosu în funcția de copreședinte. Contestăm modul în care s-a procedat la această numire. Nu este normal, nu credeam vreodată că făcând parte dintr-un partid mare se va întâmpla așa ceva. Domnul Blaga ne-a înțeles și a acceptat ideea că a fost dezinformat. Așteptăm un răspuns și sperăm să fie unul adecvat.”, a declarat primarul comunei Biliești, Vasile Chirilă.

Cei trei primari au afirmat în cadrul conferinței că părerile lor sunt susținute de toți primarii PNL din Vrancea și că au discutat pe marginea subiectului de mai multe ori. Aceștia i-au găsit un posibil înlocuitor lui Bălosu. Este vorba despre Mihai Copaci, actualul președinte al Casei Județene de Asigurări de Sănătate Vrancea. Primarul comunei Ciorăști a spus că au fost discuții cu acesta și că ar fi acceptat să preia frâiele organizației județene.

În ceea ce privește noua structură a Biroului Permanent Județean, actualii primari au declarat că nici nu se gândesc să facă parte din structuri de conducere atât timp cât Bălosu va rămâne copreședinte.

Loading...

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.