Primarul comunei Tănăsoaia, Romeo Vulpe, găsit incompatibil de ANI

0
690

Agenția Națională de Integritate a constatat existența stării de incompatibilitate, precum și existența conflictului de interese de natură administrativă sau penală în cazul a 24 de aleși locali din mai multe județe, printre care se află și primarul comunei vrâncene, Tănăsoaia, Romeo Vulpe.

Într-un comunicat al ANI transmis vineri se precizează că este vorba despre 11 primari, opt viceprimari, un fost viceprimar și patru consilieri locali de la nivelul întregii țări.

Potrivit inspectorilor de integritate, primarul  din Tănăsoaia-Vrancea, s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 29 iulie 2009 – 23 octombrie 2009, întrucât a deținut simultan cu funcția de primar și calitatea de comerciant persoană fizică, în cadrul „VULPE M. ROMEO” PERSOANĂ FIZICĂ AUTORIZATĂ, încălcând, astfel, dispozițiile art. 87, alin. (1), lit. g) din Legea nr. 161/2003.

“Persoanele evaluate au fost informate despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiază — de a fi asistate sau reprezentate de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris. Ene Florea, Gheorghe Marin, Purcel Ion și Țoca Adrian nu au depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, în exercitarea dreptului la apărare”, se mai menționează în comunicatul ANI.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.