Primarul Cristi Misăilă se pune pe treabă! Vezi care e prima măsură luată după învestire

1
720

Noul primar al municipiului Focșani, Cristi Miăsilă, învestit azi în funcție, se declară mulțumit de echipa de viceprimari care a fost aleasă în ședința de constituire a Consiliului Local Focșani.

“După aproape o lună și mai multe amânări din cauza celor care nu știu să-i respecte pe cetățenii acestui oraș, Municipiul Focșani are în sfârșit Primar și viceprimari în funcție și Consiliu Local investit.  Îmi face plăcere să anunț că cei doi viceprimari sunt domnii Mersoiu Ionuț și Iorga Marius Eusebiu. Acum că este completă echipa de conducere, ne putem apuca de treabă. Vă promitem din suflet, dragi focșăneni, că în tot ceea ce vom întreprinde, pe primul loc sunteți dumneavoastră și proiectele benefice orașului nostru. Vă mulțumesc tuturor pentru sprijin și mesajele de încurajare!”, a scris Cristi Miăsilă pe Facebook, la scurt timp după învestire.

Prima măsură luată de primarul Misăilă a fost să convoace noul Consiliu Local în ședință extraordinară, pentru data de 4 iulie. Pe ordinea de zi a ședinței vor fi trei proiecte, inițiate de Cristi Misăilă, respectiv rectificarea bugetului orașului pe anul în curs, organizarea Zilelor Municipiului Focșani în perioada 5-10 iulie 2016 și un proiect privind încetarea contractului unui mandatar din CA al CUP Salubritate Focșani.

Loading...

1 COMENTARIU

  1. Il rog pe domnul primar sa ia masuri pentru toaletarea copacilor de pe trotuare deorece nu se poate circula, mai ales cand ploua, trebuie sa ne aplecam aproape de genunchi, nu e normal asa ceva. Succes in activitate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.