Primarul din Fitionești, trimis din nou în judecată: „Nici nu am știut”

0
465

Iordache Cazacu, primarul comunei Fitionești, are calitatea de inculpat într-un alt dosar. După o primă achitare într-o cauză trimisă în instanță de procurorii anticorupție, Iordache Cazacu spune că despre ultima sa inculpare nu știe nimic. Când l-am sunat în această dimineață, acesta ne-a spus că nu a dat declarații în acest dosar și că ultima comunicare derulată cu procurorii avea legătură cu altceva.

Am primit o informare, că mi-a fost respinsă o cerere de reaudiere a unor martori. Dar în acest dosar de care spuneți nu am dat niciun fel de declarații. Nici nu am știut că am fost trimis în judecată. Știu despre ce este vorba, este legat de o suprafață de teren obținută de partea vătămată din dosar pe vremea când fratele lui era primar. Are titlu de proprietate, a obținut 4,5 hectare de pădure pe bună dreptate. Dar el de fapt stăpânea mai mult, fără acte. I-am făcut notificare că are doar 4,5 hectare, iar restul nu sunt ale lui”, ne-a povestit primarul Cazacu.

Acesta ne-a spus că acuzația constă în faptul că ar fi refuzat să îi reconstituie părții vătămate o suprafață în plus, suprafață care ulterior a fost inclusă în titlul de proprietate deținut de un alt localnic. Iordache Cazacu susține însă că dacă persoana respectivă ar fi venit cu dovezi și ar fi îndeplinit pașii legali pentru punerea în posesie, nu ar fi avut obiecții.

Alături de primarul din Fitionești au fost trimise în judecată alte trei persoane. „Toți făceau parte din comisie, este inclusiv inginerul agronom”, ne-a explicat primarul Cazacu, care este sigur că nu a încălcat legea.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.