Primarul din Slobozia Bradului, snopit în bătaie de hoții pe care i-a găsit la furat de struguri

2
910

slobozia-braduIui-primar-valerica-zamfirescu

Caz incredibil la Slobozia Bradului. Primarul localității, Valerică Zamfirescu, a fost snopit în bătaie de mai mulți hoți pe care i-a prins la furat de struguri. Alesul local a fost internat la Spitalul Militar din Capitală, având probleme grave la una din mâinile cu care și-a apărat capul în momentul în care agresorii au încercat să-l lovească.

Potrivit unor surse, primarul Zamfirescu ar fi fost lovit cu un topor, cu furca, cu o sticlă și cu pietre. Alesul ar fi fost atacat de bărbați dar și de o femeie pe care i-ar fi surprins la furat de struguri pe un teren aflat în litigiu.  Indivizii veniseră pe terenul primarului și reușiseră să încarce o dubă cu rodul viei ce nu le-ar aparține. Noroc că niște oameni de bună credință au trecut prin zonă în plin scandal și l-au salvat pe ales.

Acesta susține că toată tărășenia ar fi fost generată de fostul proprietar al viei pe care el ar fi cumpărat-o anul trecut. Alesul susține că via era pârloagă însă cu drag a muncit-o iar acesta a dat rod.

La cules de struguri ar fi venit însă fostul proprietar și familia sa, aceștia fiind, spune edilul, atacatorii.

Acum, primarul Valerică Zamfirescu este internat la Spitalul Militar, cu mai multe leziuni: are fractură la mâna dreaptă, dar și alte lovituri și înțepături.

Pe fir au intrat și polițiștii vrânceni.

 „În cauză se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului”, a precizat purtătorul de cuvânt al  IPJ Vrancea, subcomisar Bogdan Toader.

Loading...

2 COMENTARII

  1. Iată şi nişte informaţii care, poate, vor ajuta la stabilirea adevărului: între bunul nostru primar (care nu se mai satură de pământ precum găurile negre de materie stelară) şi un cetăţean (de etnie ţigănească – n-am zis ”rom” fiindcă aici nimeni nu foloseşte acest cuvânt, nici ţiganii, nici românii) din comună s-a făcut o tranzacţie: ţiganul a cedat un lot de vie (nu ştiu…părăginit sau ne-) în schimbul sumei de 8000 de lei plus un loc de casă pe care urma să-l primească de la primar. Dar primarul n-a mai dat locul de casă aşa încât ţiganul s-a dus să-i dea banii înapoi şi i-a spus că va culege via. Primarul însă n-a primit banii. Ţiganul a anunţat chiar şi poliţia. Apoi a mers la…cules. Când primarul a fost chemat de paznic la faţa locului i-a găsit pe ţigani culegând dar şi pregătiţi de bătaie, aşa cum scrie în articol. Acum, în loc de P.S.: ţiganii fură, într-adevăr, de prăpădesc tot ce le stă în cale dar n-ar fi făcut-o în stilul descris de jurnalist. La mintea cocoşului: cum să intri ziua, în amiaza mare, tocmai în via primarului şi să culegi cu camionul când paznicii mişună peste tot?

    • hotu de primar este un mincinos si un mare talhar a placalit tot satu sa umplut de avere vrea nu mai de a moaca este un mare mincinos nare acte pa via care sustine el ca este a lui propietaru vie este paraschiv iancu si sotia lui paraschiv rodica .primaru ea dat bn asti 80mil lei dar el a promis un loc de casa dar in final nam mai vrut sa dea locu de casa propietari au vrut sa dea bn inapoi findc na mai vrut sa dea locu de casa minte ca a fost batut omorat cand politia a fost de fata si mascatii erau 20de politisti dec minte ca lau batu cd nev propietarului ia dat o sticla in cap pent ca a vrut sa dea cu toporu in cap dea ea dat .sa vina presa sa vada inregistrarile cum este cu toporu primaru care a vrut sa le dea in cap este un fals el un corutp sa il dea afara un om al legi nu trb sa fc in felu ast ca primar tiganiii lau respesctat si lau voatat dar el nui om pent 12 radurii de vie sa fc crima cd propietari au dreptate si au acte sa fc dreptate .

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.