Primarul din Vizantea Livezi, mesaj dur adresat președintelui și clasei politice: „Mai faceți o pauză de la „strategii”, „calcule” și „combinații”

0
702
Primarul din Vizantea Livezi a transmis un mesaj dur la adresa președintelui Iohannis și a actualei clase politice. Dragoș Ciobotaru a postat un mesaj pe contul să de socializare prin care își arată dezamăgirea față de politicienii de rang înalt, care în opinia edilului ar trebui să facă o pauză de la a mai face „strategii”, „calcule” și „combinații” și îi îndeamnă să își aducă aminte pentru ce au fost aleși în funcții. „Mai faceți o pauză dragi politicieni de rang inalt! Mai faceți o pauză de la „strategii”, „calcule” și „combinații” si mai gândiți-vă pentru ce sunteți acolo, pentru ce si-au pus oamenii speranțele in voi! Nu pot spune că imi pare rău ca am susținut partidul din care fac parte – PNL, cred ca are cei mai buni si seriosi politicieni, de la primari extraordinari, la politicieni serioși, experimentați si performanți fie ei președinți de Consilii Județene, parlamentari sau europarlamentari, însă ce se întâmplă in partid de vreo 4-5 luni efectiv este inexplicabil. Domnule Președinte Iohannis, m-ai dezamăgit! Știți cate probleme sunt de rezolvat? Știți cu cate ați ramas in urma? Știți cat de mult rău faceți prin dorința dumneavoastră de a controla tot? Un partid este format din oameni iar un partid puternic este format din oameni care cred puternic in doctrina, ideile dar si viziunea liderilor, noi la PNL nu prea mai avem nimic. Avem in schimb toți acei politicieni pe care i-am amintit mai sus, sper ca ei sa poată forța revenirea la principiile care ne-au ghidat in ultimii ani. Nu o sa vorbesc nici despre oportuniști, nici despre lipitori, nici de anumiți oameni politici care vremelnic au ajuns pe diverse funcții. Aceștia sunt peste tot, in toate partidele si vor disparea la fel de repede cum au apărut, consecvența, consistența si profesionalismul nu pot fi mimate! Sănătate vă doresc tuturor, iar decidenților noștri sănătate la cap!”, este mesajul primarului din Vizantea Livezi, Dragoș Ciobotaru.
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.