Primarul Focșaniului cere intervenție prezidențială la Focșani. Misăilă i-a cerut președintelui Iohannis să deblocheze situația din CL

0
1182

Lipsa consilierilor PNL-USR-PLUS de la ședința extraordinară a Consiliului Local Focșani a fost încă un motiv pentru primarul Cristi Misăilă de a lansa o serie de acuzații la adresa majorității din minilegislativul local. Ședința a debutat cu apelul nominal de prezență făcut de secretarul municipiului după care edilul din Focșani s-a folosit de moment pentru a face declarații de la prezidiul sălii de ședințe. Cristi Misăilă a spus că majoritatea PNL-USR nu face altceva decât jocuri de gherilă împotriva focșănenilor.  „Încă odată îmi dau seama că asupra Focșaniului s-a abătut un mare blestem. Blestemul numit coaliția anti Focșani PNL-USR. Este a doua ședință extraordinară de la începutul acestui mandat la care refuză această coaliție să se prezinte. (…) Este a cincea încercare de a-i convinge pe acești politruci veniți pentru a face jocuri de echipă, de gherilă, împotriva focșănenilor”, a spus primarul Cristi Misăilă. Acesta a mai transmis că instituția pe care acesta o conduce are contracte încheiate cu societăți comerciale care au fost suspendate în lipsa unor alocări de fonduri, dar și din cauza condițiilor meteorologice. „Avem la mapă toate notificările care ne-au venit din partea constructorilor prin care ne avertizează că dacă nu vom da ordinele de începere a lucrărilor vom fi acționați în instanță”, a mai completat Cristi Misăilă. Vizibil deranjat de situație, primarul a făcut un apel inclusiv către președintele Iohannis, căruia i-a transmis să intervină la nivel înalt pentru a debloca situația de la Focșani. „Fac un apel pe această cale către președintele României, Klaus Werner Iohannis care, deși ar trebui să fie apolitic a demonstrat-o în repetate rânduri că face politica PNL, să intervină în regim de urgență la cel mai înalt nivel al acestui partid și a acestei coaliții de guvernământ și să decidă dacă Focșani mai face parte sau nu din România”. La finalul declarațiilor, primarul a avansat încă odată ideea dizolvării Consiliului Local Focșani și organizarea de alegeri anticipate. „Mă gândesc că ar trebui să facem aceste convocări cât mai dese poate dacă nu se prezintă putem să dizolvăm Consiliul Local și facem alegeri anticipate pentru a putea avea reprezentanți care să ne reprezinte interesele”, a mai spus primarul.

 

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.