Primarul Iulian Nica invită păncenii la Ziua de Curățenie Națională

0
125
Primarul Iulian Nica lansează păncenilor invitația de a participa, ca voluntari, la Ziua de Curățenie Națională. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 15 septembrie 2018, în cadrul Campaniei Let’s Do It, Romania! – cel mai mare proiect de implicare socială din țară, care își propune curățarea deșeurilor din arealele naturale într-o singură zi.

„Vă invit alături de mine sâmbătă, 15 septembrie 2018, începând cu ora 9.00, în Parcul Casei de Cultură «Mihai Eminescu», pentru a da startul acțiunilor de ecologizare organizate pe teritoriul orașului Panciu în cadrul Campaniei Let`s Do It, Romania! Prezenţa dumneavoastră, ca voluntari, la acest eveniment, va fi un exemplu de solidaritate și de implicare în viaţa comunităţii în care trăim și muncim! Îmi exprim speranța că, împreună, prin astfel de campanii, vom face din Panciu un oraş mai curat, mai frumos, de care să fim întotdeauna mândri!“, se arată în mesajul primarului Iulian Nica.

Și în anii anteriori, Primăria Orașului Panciu a participat, în calitate de partener, la campaniile Let`s Do It, Romania!

„Pornind de la covingerea că a trăi într-un mediu curat și sănătos reprezintă un drept fundamental al fiecărui cetățean, Primăria Orașului Panciu a susținut încă de la început acest demers și a participat, în calitate de partener, la campaniile Let`s Do It, Romania! Și în 2018, continuăm ne implicăm activ în acest proiect, mobilizându-ne în lupta cu una dintre marile probleme ale societății contemporane – deșeurile“, precizează primarul Iulian Nica.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.