Primarul liberal de la Movilița anunță investiții importante: canalizare, drumuri asfaltate și dispensar

0
16
Investițiile au fost salutate de către parlamentarii PNL de Vrancea, Cătălin Toma și Ion Ștefan.

Locuitorii comunei vor beneficia de canalizare, în urma unui proiect derulat de administrația locală, condusă de primarul liberal Corneliu Cristian. Este vorba de o investiție realizată cu fonduri europene prin care s-a finalizat construcția a 8 km de conducte. Proiectul este implementat împreună cu comuna învecinată Fitionești, unde se află stația de epurare, și prevede realizarea a 267 de branșamente individuale, la care se adaugă instituțiile și școlile din comună.

Am obținut de la Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR) fonduri de 1 milion de euro pentru construcția sistemului de canalizare, care acoperă 25% din comuna noastră. Noi vrem să extindem rețeaua în întreaga comună, pentru care vom atrage alte finanțări, probabil tot din fonduri primite de la UE”, a declarat primarul PNL Corneliu Cristian.

Un alt proiect important derulat de autoritățile locale a fost asfaltarea drumului care face legătura cu satul Trotușanu, pe o lungime de 3 km, prin prima etapă a Programului Național de Dezvoltare Locală. Condițiile de desfășurare a activității medicale din comună se vor îmbunătăți foarte mult datorită proiectului de modernizare și de dotare a dispensarului din comună, cu finanțare de la Ministerul Dezvoltării. Licitația pentru stabilirea constructorului s-a încheiat și urmează demararea lucrărilor. Investițiile de la Movilița au fost salutate de către parlamentarii PNL de Vrancea, Cătălin Toma și Ion Ștefan.

Se vede mâna unui primar liberal care-și face treaba. Tot respectul și succes în continuare”, au spus, la unison, cei doi.

Material comandat de PNL. Executat de Media Vemo SRL. Cod mandatar financiar: 4119007.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.