Primarul Misăilă aruncă pisica în curtea liberalilor: „Vă provoc la o redimensionare a salariilor și indemnizațiilor!”

1
552

Primarul Cristi Misăilă mai pune o cărămidă la ceea ce el însuși numește „încăierarea dintre opoziție și puterea politică” din târgul Focșanilor. Întrucât colegii liberali i-au propus câteva soluții (ce merită analizate, am spune noi) pentru reglarea mecanismului ruginit din burta CUP Salubritate, edilul merge mai departe și plusează cu noi măsuri ce ar diminua indemnizațiile și salariile tuturor membrilor consiliilor de administrație și ale directorilor din toate companiile de stat subordonate Consiliului Local Focșani și Consiliului Județean. „Domnilor colegi liberali, chiar credeți că salariile directorilor și indemnizațiile membrilor CA sunt prea mari?! Atunci vă propun ceva și în mod public vă provoc la o redimensionare a salariilor și indemnizațiilor din cadrul TUTUROR societăților în care Consiliul Local Focșani și Consiliul Județean Vrancea sunt acționari majoritari. Dacă e vorba de o societate la care Consiliului Local Focșani este acționar majoritar, atunci propun ca salariul directorului să nu depășească indemnizația Primarului, iar salariul directorului adjunct/economic să nu depășească indemnizația viceprimarului. Dacă este vorba de o societate la care Consiliul Județean Vrancea este acționar majoritar, propun ca salariul directorului să nu depășească indemnizația Președintelui, iar salariul directorului adjunct/economic să nu depășească indemnizația vicepreședintelui. Și în ambele cazuri, indemnizația unui membru CA să fie de 1.000 lei! Ce spuneți? Sunteți de acord?”, se adresează Misăilă colegilor din opoziție prin intermediul răvaș deschis pe pagina sa de Facebook. Pe noi nu ne poate decât bucura acest dialog extrem de constructiv (în acest punct) dintre PSD și PNL, diminuarea sinecurilor financiare fiind un gest care ar putea rivalizează fără probleme cu noaptea în care Moș Crăciun coboară pe hoarnă ca să așeze daruri sub brăduț. Din nefericire, chestiunea cu reducerea salariilor, indemnizațiilor și pensiilor nesimțite este tot atât de reală ca bătrânelul bărbos și durduliu, îmbrăcat în roșu, care umblă de nebun cu un sac supradimensionat în spinare pentru a împărți cadouri copiilor cuminți. Și în acest caz, propunerea primarului este aproape indecent de corectă ca să fie pusă în aplicare. Cu toții știm că în România nu se intră în politică pentru oameni, ci pentru propriul buzunar.

Revelion 2023 Antal Queen 2
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.
Revelion 2023 SARA Events

1 COMENTARIU

  1. Misăilă e un jucător talentat, mult peste nivelul PNL-iștilor și chiar peste nivelul fostului sau actualului comandant de oști PSD-iste. La o asemenea propunere nu există un răspuns decent care să nu provoace pierderi financiare serioase în tabăra PNL-istă. Orice ar spune PNL-iștii iese prost pentru ei așa că cel mai bine pentru ei ar fi să tacă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.