Primarul Misăilă îi invită pe focșăneni la curățenia de Paști

0
227

Primăria Focșani a dat startul curățeniei de primăvară și invită pe toată lumea să ia parte la campania de igienizare a domeniului public și privat.

“Din dorința de a avea un oraș cât mai curat, adresăm tuturor instituțiilor publice invitația de a ne fi alături în această campanie, prin organizarea de acţiuni suplimentare de curățenie în unitățile respective, cât și în zonele adiacente, în perioada mai sus menţionată. Totodată, facem un apel și către întreaga comunitate (cetățeni, asociaţii de proprietari și societăţi comerciale) să contribuie, așa cum s-a întâmplat și anul trecut, la realizarea curăţeniei în oraş, prin acțiuni de îngrijire a spaţiilor din perimetrul imobilelor de locuit, precum şi a celor cu alte destinaţii. De asemenea, Direcția de Dezvoltare Servicii Publice Focșani va pune și în acest an la dispoziția doritorilor materialele necesare pentru buna desfășurare a campaniei. Nu în ultimul rând, facem precizarea că, în cazul în care condițiile meteorologice nu vor permite în perioada imediat următoare desfășurarea activităților conform calendarului stabilit deja la nivelul municipalității, acestea vor fi reluate de îndată ce vremea va fi una cât mai potrivită pentru așa ceva”, se arată într-un comunicat al Primăriei Focșani, postat pe Facebook.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.