FOTO: Primarul Misăilă se laudă că a plombat 24 de străzi

0
106
La o lună de când s-a dat startul lucrărilor de plombare, primarul Cristi Misăilă anunță că pe 24 de străzi din municipiul Focșani mașinile nu mai dau în gropi.

Edilul a făcut un bilanț al primei luni de lucrări de frezare și plombare a străzilor afectate de sezonul rece, care reprezintă un sfert din totalul de lucrări pe care municipalitatea și-a propus să le realizeze până la sosirea toamnei.

Potrivit unei postări publicată pe Facebook de Cristi Misăilă, până acum au fost astupate găurile din asfalt de pe următoarele străzi : Gheorghe Magheru, Popa Șapcă, George Coșbuc, Teiului, Dornișoarei, Ghinea Dorinel, Gheorghe Potop, Duiliu Zamfirescu, Peneș Curcanu, Greva de la Grivița, Tudor Vladimirescu, Nicolae Iorga, Mărăști, Miron Costin, Oituz, Dimitrie Cantemir, Dinicu Golescu, Mare a Unirii, Piața Moldovei, Ștefan cel Mare, Brăilei (de la intersecția cu E85 până la ieșirea din Focșani), Gheorghe Tătulescu, Timotei Cipariu și Odobești. Până acum, lucrările efectuate de CUP Salubritate au însumat 261.678 de lei din totalul de 892.230 de lei cât s-a alocat pentru acțiunile de plombare.

“Lucrările de plombare vor continua pe toate străzile unde este nevoie, până la refacerea totală a părții carosabile. Însă aceasta este doar o fază intermediară foarte necesară și de maxima urgență. De la aprobarea bugetului se lucrează intens la documentația și proiectarea reabilitării totale a multor străzi din municipiu, urmând să trecem etapizat la începerea lucrărilor”, a transmis primarul Cristi Misăilă.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.