Primarul Misăilă, somat de deputatul Ion Ștefan să se apuce de treabă

0
376

Deputatul PNL de Vrancea, Ion Ștefan, a reacționat din nou,ăptămâna trecută a atacat conducerea Primăriei Focșani pentru situația locatarilor afectați de incendiul de la Monte Carlo, cărora le plouă în apartamente.

De data aceasta, parlamentarul vrâncean are un mesaj și mai dur adresat primarului municipiului, pe care îl somează să se apuce de treabă. Ștefan se arată deranjat mai ales de reacția pe care a avut-o municipalitatea în urma apariției în presă a imaginilor din apartamentele inundate de ploaie.

“La o săptămână de când am semnalat public situația de la Blocul Monte Carlo din Sud, unde etajele superioare erau pur și simplu inundate de ploi, nici acum, când vremea permite, lucrul la acoperișul imobilului nu a reînceput.

Deși Primăria Focșani se spală pe mâini de chestiunea în cauză, afirmând că firme din oraș s-ar fi oferit să ajute la reconstrucție, nu mă pot gândi că această declarație este una acoperitoare pentru primarul ”bălărie” Cristi Misăilă, cel care fuge astfel de responsabilitate. Domnilor edili, atrag atenția că și cetățenii din acest bloc sunt contribuabili la bugetul local. Da, este o proprietate privată, însă oare autorizațiile de construcție pentru monstruozitatea de la acea pensiune, care a ars în martie, nu au fost date, inconștient ca să nu spun ilegal, de funcționari aflați în subordinea lui Misăilă?! Ce ar fi trebuit să se întâmple cu acest bloc pentru ca autoritățile locale focșănene să recunoscă faptul că au o vină majoră pentru că au închis ochii la modul în care funcționa localul? Trebuia să se întâmple ca la Colectiv?

Din nefericire pentru focșăneni, în acest oraș au murit oameni din vina autorităților, accidențați mortal în gropi nesemnalizate și în parcuri pericol public. Și apoi, în mod absurd, tot morții au fost de vină! Îl somez pe edil să se apuce serios de treabă în Focșani!

Îl somez și pe președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, să ia atitudine în cazul blocului din Sud și să-l pună la treabă pe primar, pentru că numai împins de la spate de șeful de partid mai reacționează! Noua tactică a pesediștilor este aceea de a băga capul în nisip, ca struțul, când este vorba de asumarea responsabilității.

Cel mai recent exemplu este cel al relației Dragnea-Grindeanu, un premier despre care șeful PSD spunea că este cel mai bun, iar acum e pe cale să îi retragă sprijinul politic. La fel procedează și Oprișan cu Misăilă când este vorba despre asumat responsabilități și nu de tăiat panglici!”, a transmis deputatul PNL de Vrancea, Ion Ștefan.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.