Primarul orașului Panciu, Nicolai Mărăscu: ”Votați candidații PNL, pentru că o guvernare liberală va încuraja dezvoltarea orașului Panciu”

0
359

Liberalul Nicolai Mărăscu, noul primar al orașului Panciu, vrea să readucă administrația locală la normalitate, după problemele care au fost în acest an și să se concentreze pe rezolvarea problemelor orașului și realizarea proiectelor de care au nevoie locuitorii. Administrația locală are mai multe obiective pentru care sunt începute demersurile prin Programul Operațional Regional (POR) 2014 – 2020 și urmează să fie realizate, cum ar fi modernizarea iluminatului public, a casei de cultură, a căminelor culturale și transformarea fostului cinematograf în centru de tineret. Pe partea de infrastructură, Primăria Panciu vrea să asfalteze toate străzile din Panciu, inclusiv din cartiere, lungimea totală a acestora fiind de 14 km. Alegerea lui Nicolai Mărăscu în funcția de primar este de bun augur pentru oraș, întrucât  este completată de o conducere PNL la Consiliul Județean Vrancea și de o guvernare liberală, care încurajează investițiile.

Primăria a început să lucreze la o serie de proiecte noi, care vor beneficia de sprijin guvernamental. Este vorba construcția unui bazin de înot didactic, destinat în primul rând elevilor, modernizarea stadionului și a bazei sportive și a pieței agroalimentare, unde vin locuitori din întreaga zonă pentru a-și face cumpărăturile. Un proiect important este construcția unui nou spital, care să corespundă cerințelor actuale în ceea ce privește asigurarea unor servicii medicale de calitate locuitorilor orașului și celor din întreaga zonă. De asemenea, Primăria Panciu vrea să rezolve și problema alimentării cu gaze în toate zonele orașului.

”Le mulțumesc locuitorilor orașului Panciu pentru faptul că mi-au acordat încrederea lor și au ales ca PNL să conducă administrația locală. În contextul actual, în care PNL a reușit să gestioneze conducerea țării în condițiile dificile provocate de pandemia de coronavirus, cea mai bună soluție pentru viitorul țării este ca la alegerile din 6 decembrie să votăm candidații liberali la Camera Deputaților și Senat, pentru ca PNL să aibă majoritatea în Parlament și să formeze viitorul Guvern. O conducere liberală la nivel național este benefică pentru orașul Panciu și pentru proiectele pe care le avem, deoarece PNL este un partid orientat spre dezvoltarea țării și ne va sprijini în realizarea proiectelor de care avem nevoie în Panciu. Votați cu toată încrederea candidații PNL la alegerile parlamentare!”, este mesajul primarului PNL, Nicolai Mărăscu, pentru locuitorii orașului Panciu. (Material realizat de SC Media Factory Concept SRL, la comanda PNL Vrancea. Cod mandatar financiar: 11200025)

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.