Primarul PNL Emilian Dumitriu este categoric: ”Nu pot lăsa oamenii fără apă!”

0
11
Broșteniul este o localitate mică însă cu multe nevoi. Deși bugetul nu este unul foarte mare, primarul liberal Emilian Dumitriu a reușit în fiecare an să aducă investiții pentru localitate. Printr-un proiect derulat prin intermediul unui Grup de Acțiune Locală (GAL), anul acesta se va construi o bază sportivă modernă, ce va deservi școlile, dar pe care se vor organiza și o serie de competiții.

Am semnat contractul de finanțare pentru construcția acestui teren de sport sintetic. Va avea și o sală mică de festivități, vestiar și grupuri sanitare. Se va ridica la Pitulușa, pe locul fostului teren de fotbal”, a declarat primarul PNL.

Tot anul acesta, în toamnă, edilul speră ca cele două grădinițe deja reabilitate și modernizate să fie date în folosință. Și la proiectul de alimentare cu apă al localității, edilul încearcă să găsească soluții. Deoarece suma pentru realizarea acestuia era prea mică și nu se înscriau la licitații firme, la nivelul Consiliului Local s-a hotărât suplimentarea bugetului. ”Este poate cel mai important proiect pentru comunitatea noastră. Eu nu pot lăsa oamenii fără apă. Am suplimentat acest buget de la noi, vom vedea cum ne vom descurca, dar trebuie să aducem apă la robinete”, a spus Emilian Dumitriu.

Experiența acumulată în domeniul finanțelor, echipa formată la primărie dar și perseverența îl vor ajuta pe edil să reușească implementarea tuturor proiectelor accesate.

Material comandat de PNL. Executat de Media Vemo. Cod mandatar financiar: 41190007.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.