Primarul Sorinel Gicu Vulcan va moderniza comuna Spulber cu sprijinul Guvernului PNL

0
104

Comuna Spulber avea nevoie de o schimbare în administrația locală, iar la alegerile din septembrie localnicii au arătat că au încredere într-o echipă liberală. Sorinel Gicu Vulcan, noul primar din Spulber, își dorește ca cetățenii comunei să aibă parte de cele mai bune condiții de trai, copiii să poată studia în școli moderne, iar ușa primăriei să fie mereu deschisă. Imediat după preluarea mandatului, edilul și-a trasat câteva proiecte de care comunitatea are mare nevoie. De la alimentarea cu apă și asfaltări la centre de informare pentru tinerii care doresc să acceseze fonduri europene.

Am experiență în administrație, știu ce înseamnă un proiect de investiții. Am analizat problemele cu care comuna noastră se confruntă și vreau să investim în modernizarea sistemului de alimentare cu apă în satele Spulber, Carșochești-Corăbița, Țipău, Păvălari, vom depune proiecte pentru modernizarea infrastructurii rutiere, vrem să construim un pod  peste  râul  Zăbala dar și o piață agro-alimentară în centrul comunei. Suntem o localitate cu multe tradiții și din acest motiv este necesar să reabilităm Căminul Cultural Spulber dar și facem posibilă înregistrarea la OSIM a Ansamblului  Buciumașii Spulber”, a precizat edilul.

În acest moment, în Spulber nu sunt locuri de joacă amenajate pentru copii și nici spații de recreere, iar administrația locală va depune proiecte și în această direcție, precum și pentru construirea și dotarea unui dispensar medical. În satul Păvălari va fi construită o nouă unitate de învățământ cu fonduri guvernamentale, spațiu în care vor fi amenajate spații moderne și sigure pentru elevi și  profesori. De asemenea, în vederea diminuării costurilor cu ridicarea deșeurilor  menajere se va achiziționa o mașină de gunoi. „Mi-ați acordat votul dumneavoastră în septembrie însă trebuie să fiți alături de echipa PNL Vrancea și pe 6 decembrie, la  alegerile parlamentare. Numai cu o majoritate liberală  în Parlament, cu un Guvern PNL, voi reuși să realizez aceste investiții pentru comuna Spulber. Ministrul Ion Ștefan, candidat pentru funcția de deputat, va fi alături de noi, pentru ca localitatea noastră să se dezvolte. Pe 6 decembrie vă aștept la vot, în condiții de siguranță, să alegeți echipa PNL”, a transmis primarul Sorinel Gicu Vulcan. (Material realizat de SC Media Factory Concept SRL, la comanda PNL Vrancea. Cod mandatar financiar: 11200025)

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.