Primarul Țifeștiului, Gabriel Postolache, a dovedit că se poate! Cu o conducere liberală, comuna a devenit una model

1
291

Administrația liberală din comuna Țifești, condusă de Gabriel Postolache este un exemplu de bună practică pentru localitățile din Vrancea. Ales în fruntea comunei în anul 2000, candidatul PNL pentru Primăria Țifești a reușit să modernizeze comuna prin atragerea de fonduri europene pe care le-a folosit pentru asfaltarea de drumuri, pentru investiții în sistemul de iluminat și pentru achiziționarea de utilaje. Astfel, comuna a beneficiat de 1,3 milioane de euro, bani care au fost investiți în asfaltarea a peste 9 km de drumuri de exploatație agricole, pentru asfaltarea a două străzi secundare, pentru modernizarea iluminatului stradal pe LED și achiziția unui buldoexcavator.

Alături de echipa de profesioniști pe care o coordonează, în calitatea sa de primar al comunei Țifești, Gabriel Postolache a fost în permanență alături de locuitorii comunei, pentru rezolvarea problemelor acestora și îmbunătățirea condițiilor de locuit în comună. Împreună cu Cătălin Toma, candidatul alianței PNL-USR-PLUS la președinția Consiliului Județean Vrancea, primarul din Țifești este de părere că administrațiile locale vor avea de câștigat din punct de vedere al dezvoltării județului.

”Am decis să candidez pentru un nou mandat pentru a îndeplini anumite obiective pe care nu am reușit să le finalizez și pentru a continua proiectele începute, dintre care unele au primit finanțare și trebuie începute lucrările. La luarea hotărârii a avut rol important încrederea pe care mi-au acordat-o cetățenii în sondajele efectuate în comună, unde sunt cotat cel mai bine, ceea ce arată că modelul nostru de funcționare a administrației locale a fost unul de succes. Un alt motiv pentru care am hotărât să candidez este acela că, pentru prima, avem șansa unei conduceri liberale la Consiliul Județean Vrancea, cu Cătălin Toma în funcția de președinte, care va sprijini cu adevărat administrațiile locale și dezvoltarea județului”, a declarat liberalul Gabriel Postolache, actualul și viitorul primar al comunei Țifești. Are alături o echipă puternică de consilieri formată din medici, ingineri, profesori, asistenți, oameni apreciați în comunitate, care și-au câștigat respectul prin activitatea lor profesională și pentru comportamentul în spațiul public, capabili să ia cele mai bune decizii pentru comună.

Pe lângă proiectele de infrastructură, candidatul PNL pentru Primăria Țifești a reușit să rezolve problema alimentării cu apă din comună. În acest sens, Gabriel Postolache s-a implicat și dus la bun sfârșit un proiect prin care s-a suplimentat cu 30% cantitatea de apă din satele Sârbi, Țifești și Oleșești. Mai mult decât atât, Primăria Țifești a reușit să își reducă consumul de energie electrică pentru furnizarea apei cu ajutorul panourilor fotovoltaice, care au fost amplasate la stațiile de pompare din Clipicești și Țifești. Pe lângă acestea, edilul Țifeștiului a finalizat și multe alte proiecte necesare pentru ca locuitorii să beneficieze de un trai mai bun. În satul Clipicești au fost finalizate lucrările la o sală de festivități, în domeniul infrastructurii rutiere, s-au balastat 1,5 km de drumuri agricole, la care se adaugă reprofilarea aleilor dintre parcelele de viță-de-vie pe o lungime de 20 km, începutul demersurilor pentru asfaltarea a 11 km de străzi secundare, proiect aprobat de Compania Națională de Investiții, aflată în subordinea Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației. Investiții importante au fost făcute și în domeniul învățământului. La Școala Gimnazială Țifești a fost construit un grup sanitar, iar clădirea a fost anvelopată și centralele termice de la școlile din Țifești și Bătinești au fost înlocuite În domeniul sănătății, a fost reabilitat, modernizat și dispensarul din Țifești.

2.400 de gospodării din comuna Țifești vor fi racordate la rețeaua de gaze naturale

Unul dintre proiectele de suflet ale primarului din Țifești este acela de a racorda 2.400 de gospodării la rețeaua de gaze naturale. Primăria Țifești se află într-un stadiu avansat cu demersurile pentru alimentarea cu gaze a comunei. La începutul anului, a fost realizat studiul de fezabilitate, proiectul având prioritate pentru că magistrala cu gaze trece prin comună. În scurt timp, autoritățile locale vor începe strângerea de semnături de la cetățenii care vor fi racordați la rețeaua de gaze în mod gratuit. Un proiect foarte important la care primăria lucrează este realizarea cadastrului gratuit pentru terenurile din extravilan. Început în urmă cu mai mulți ani, acesta a ajuns la un stadiu de 80% și va continua până când va fi terminat.

(Material realizat de SC Media Factory Concept SRL, la comanda PNL Vrancea. Cod mandatar financiar: 21200012)

 

Loading...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.