Primele concluzii după tragedia de la Buzău în care a murit o tânără de 18 ani din Focşani

0
2652

Poliţiştii din judeţul vecin, Buzău, vin cu primele concluzii în urma tragediei înregistrate joi seară pe şoseaua europeană, la intrarea în municipiul Buzău.

Oamenii legii susţin că tragedia s-a produs pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum în curbă dar şi pentru că şoferul ar fi avut alte preocupări la volan, nefiind atent exclusiv la şofat. Cercetările continuă, la fel şi audierile.

Joi seară, la intrarea în Buzău dinspre Ploieşti, s-a înregistrat un cumplit accident de circulaţie soldat cu moartea unei fete de 18 ani din Focşani şi cu rănirea altor patru tineri, cu vârste între 18 şi 21 de ani, toţi din Vrancea.

La volanul autoturismului, un AUDI, se afla un tânăr de 21 de ani din Focşani, elev al Şcolii de Poliţie din Câmpina iar în maşină se mai aflat patru tineri. Cu toţii, prieteni, studenţi, se întorceau acasă pentru a petrece sărbătorile alături de cei dragi.

La intrarea în Buzău, şoferul a scăpat maşina de sub control şi a intrat în coliziune frontală cu parapetul care separă sensurile de mers. Fierul a străpuns autoturismul prin faţă şi a ieşit prin spate, ucigând pe loc o tânără de 18 ani, care se afla pe bancheta din spate. 

CITEȘTE ȘI: VIDEO: Aripi frânte la 18 ani. O tânără din Focșani a sfârșit la Buzău spintecată de un parapet

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here