Primele explicații oficiale legate de prăbușirea podului de la Vadu Roșca! Președintele CJ Vrancea: „Cine a greșit va plăti!”

0
908

Președintele Consiliului Județean Vrancea s-a deplasat duminică (1 mai) la Vadu Roșca, acolo unde podul aflat în reabilitare s-a prăbușit în urma ploilor din ultimele zile, pentru a evalua situația și a cere explicații firmei care a efectuat lucrările de reabilitare și proiectantului. Potrivit șefului administrației județene, din primele informații rezultă că apa a săpat la baza podului după ce râul Putna a fost deviat spre malul stâng, măsură luată pentru a se putea lucra la picioarele podului. Cătălin Toma a mai precizat că expertiza va oferi foarte curând toate răspunsurile și că vinovatul va plăti pagubele. „Expertiza care va fi făcută foarte curând la podul de la Vadu Roșca va oferi toate răspunsurile așteptate de oamenii locului. În calitate de președinte al Consiliului Județean Vrancea, vreau să transmit un mesaj foarte clar: cine a greșit va plăti. Nu ne jucăm nici cu viețile oamenilor, nici cu banii de la buget. Cei care își asumă proiectarea și realizarea unor lucrări trebuie să aibă în vedere, permanent, toate aspectele care presupun o investiție”, a precizat șeful administrației județene, Cătălin Toma. În acest moment circulația se desfășoară pe o rută ocolitoare, prin comuna Suraia, traseu ce va fi interzis pentru autovehiculele mai grele de 7,5 tone. 

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.