Prins cu țigări de contrabandă pentru că s-a speriat de jandarmi

0
350
Un tânăr de 18 ani a ajuns în atenția polițiștilor de la Investigarea Criminalității Economice după ce a fost prins de jandarmi în timp ce avea la vânzare țigări de contrabandă, în zona Pieței Moldovei.

Tânărul ar fi scăpat neprins, dacă nu s-ar fi trădat singur pentru că, la vederea jandarmilor, s-a speriat și a ascuns la spate geanta sport pe care o avea în mână. Gestul le-a atras atenția jandarmilor, care l-au verificat pe tânărul de 18 ani. Asupra sa au fost găsite 60 pachete de țigări, marca RITM, aduse din Republica Moldova.

“Fiind întrebat în legătură cu provenienţa cantităţii de ţigarete descoperite asupra sa, tânărul a afirmat faptul că le-ar fi cumpărat de la nişte persoane necunoscute cu suma de 6 lei. În cauză jandarmii au procedat la întocmirea actelor de sesizare ale organelor de urmărire penală, numitul F.M., fiind susceptibil de săvârşirea infracţiunii de deţinerea, bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia.Actele de sesizare şi ţigările au fost predate pe bază de proces verbal poliţiştilor din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice pentru continuarea verificărilor în cauză”, transmit reprezentanții IJJ Vrancea.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.