Prinși la pescuit în perioada de prohibiție

0
275

Trei tineri din Pufești s-au ales cu dosar penal penal pentru braconaj, după ce au fost prinși cu plasele de pescuit în plină perioadă de prohibiție. S-a întâmplat joi, când polițiștii din cadrul Secției nr. 4 Poliție Rurală Adjud au efectuat o acțiune pe linie de braconaj piscicol în zona lacului de acumulare de pe râul Siret în intervalul orar 04.00-13.00

Cei trei tineri au vârste cuprinse 22 și 28 de ani și asupra lor au fost găsite 4 plase de pescuit tip monofilament. Până să fie prinși, deja pescuiseră 15 kg pește, specia caras.

Reprezentanții Inspectoratul Județean de Poliție Vrancea reamintesc faptul că în perioada 04 aprilie – 02 iunie inclusiv s-au instituit măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/ sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale. Respectați în continuare prevederile ordonanțelor militare, distanțarea socială precum și orarul de deplasare!”, recomandă polițiștii.

Foto: Arhivă

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.