Procurorii vranceni, premiati de CSM

0
198

sala judecata

Vrancea se luptă cu mica corupţie şi câştigă detaşat. O dovedeşte premiul câştigat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea “pentru soluționarea cu celeritate a cauzei“. Distincţia a fost acordată  la finalul unui proiect implementat de Consiliul Superior al Magistraturii, în parteneriat cu Institutul Național al Magistraturii şi Ministerul Public, pentru reducerea disparităţilor economice şi sociale în Uniunea Europeană Extinsă. În perioada martie 2013- februarie 2015, au fost organizate workshop-uri pe tema corupţiei,  în mai multe localități din ţară, la care au participat peste 140 de procurori. La finalul activității, organizatorii au acordat premii pentru prezentările cele mai bune. Iată câștigătorii desemnați de CSM:

Locul I – Parchetul de pe lângă Tribunalul București

Locul II – Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș

Locul III – Parchetul de pe lângă Tribunalul Sălaj

Premiul pentru cea mai bună prezentare — Parchetul de pe lângă Tribunalul Ialomiţa

Premiul pentru colaborarea eficientă cu inspectorii antifraudă detaşaţi la parchet — Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad

Premiul pentru soluţionarea cu celeritate a cauzei — Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea

Premiul pentru recuperarea eficientă a prejudiciului — Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea

Premiul pentru cea mai complexă cauză instrumentată — Parchetul de pe lângă Tribunalul Mehedinţi

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.