Produse contrafăcute descoperite de polițiști în Focșani

0
292
Miercuri, în zi de târg, polițiștii de la municipiu au descins în piețele și târgurile din Focșani, într-o acțiune pentru prevenirea şi combaterea comerţului ilicit. Acțiunea nu a rămas fără rezultat, fiind constatate 4 infracțiuni și fiind aplicate și 4 sancțiuni contravenționale.

“În jurul orei 08.10, polițiștii au depistat un bărbat, de 36 ani, din județul Galați, în timp ce comercializa articole de încălțăminte, fără a avea asupra sa documente de proveniență sau alte documente care să ateste autenticitatea.

În jurul orei 11.00, polițiștii au depistat un bărbat, de 60 ani, din localitate, în timp ce comercializa produse audio-video, fără a avea asupra sa documente de proveniență sau alte documente care să ateste autenticitatea.

În jurul orei 10.15, polițiștii focșăneni s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un bărbat, de 54 ani, din municipiul Tecuci, comercializa produse industriale (lame pentru drujbă), ce purtau însemnele unei mărci, fără a deține documentele necesare de punere în circulație a unor produse purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare.

În jurul orei 14.00, polițiștii au depistat un bărbat, de 36 ani, din localitate, în timp ce comercializa accesorii telefone mobile, care purtau însemnele unei mărci înregistrate, fără a deține documentele necesare în acest sens”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Vrancea.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.