Îndrăznește să fii informat!

sâmbătă, 2 decembrie 2023

URMĂREȘTE-NE PE:

Îndrăznește să fii informat!

More
  AcasăNaționalProfesoară anchetată după ce a venit la școală în stare de ebrietate!

  Profesoară anchetată după ce a venit la școală în stare de ebrietate!

  O profesoară de Limba și literatura română de la Colegiul Național „Mihai Eminescu” din Constanța se află în centrul unei anchete disciplinare după ce a fost surprinsă într-o stare avansată de ebrietate în timpul orelor de curs. Incidentul a avut loc acum 10 zile, vineri, 10 noiembrie, la intrarea în instituție.

  Potrivit informațiilor furnizate de presa locală, femeia, a cărei identitate nu a fost dezvăluită, s-ar fi prăbușit peste mașini parcate în apropiere atunci când a încercat să urce scările către școală. Colegii de la Colegiul Mihai Eminescu au inițial crezut că profesoara se simte rău, însă au sesizat direcțiunea când au constatat că emană un puternic miros de alcool.

  Reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) Constanța au confirmat că aceasta nu ar fi prima oară când profesoara în cauză se află într-o astfel de stare, subliniind că au fost situații anterioare de acest gen. Soțul femeii a fost chemat de către conducerea școlii pentru a o duce acasă în momentul în care s-a constatat că se află într-o stare avansată de ebrietate.

  „Doamna profesor, care este de mulți ani în învățământ, cotată ca fiind un profesor foarte bun, a venit într-o stare specială. A fost condusă în biroul doamnei director, iar soțul acesteia a venit și a luat-o. Nu e prima oară când vine într-o stare specială. Și la începutul anului trecut, a venit într-o stare specială, apoi a intrat imediat în concediu… a revenit în august 2023. Vom face verificări, să ne asigurăm că unitatea de învățământ cu care doamna profesor are contract, să ia măsurile legale care se impun”, au transmis reprezentanții IȘJ Constanța, imediat după incident, pentru Jurnalul de Constanța.

  Ancheta disciplinară este în desfășurare pentru a stabili circumstanțele exacte ale incidentului și pentru a decide asupra măsurilor care urmează să fie luate în privința comportamentului profesorului. Comunitatea școlară așteaptă concluziile autorităților pentru a înțelege impactul acestui incident asupra mediului educațional și pentru a lua eventuale măsuri în vederea prevenirii unor astfel de situații în viitor.

   

  spot_img
  spot_img

  ARTICOLE SIMILARE

  VIDEO Traficanți de droguri de mare risc prinși în flagrant în județul vecin! Procurorii gălățeni au dispus 10 percheziții domiciliare!

  La data de 28.11.2023, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și...

  VIDEO! BUZĂU: Traficanți de droguri reținuți de procurorii DIICOT!

  La data de 28.11.2023, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și...

  ARTICOLE POPULARE

  VIDEO A zburat cu jeepul prin PECO și s-a oprit într-o casă!

  Duminică, 26 noiembrie, în jurul orei 14.10, poliția a fost alertată prin apel la...

  ULTIMA ORĂ Viscolul închide primul tronson de drum național în Vrancea!

  „S-a închis circulația rutieră pe DN 23B Măicănești-Ciorăști, județul Vrancea. Viscolul puternic și cantitatea...