Programul „Litoralul pentru toţi” începe la 1 septembrie

0
134

Asociaţia Litoral – Delta Dunării şi Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism lansează ediţia de toamnă a programului „Litoralul pentru toţi”, care se desfăşoară în perioada 1 septembrie – 1 octombrie.

„Pentru a veni în sprijinul turiştilor, lansarea acestei ediţii beneficiază de aceleaşi tarife maximale recomandate în ediţia de primavară, în functie de categoria de hotel”, se arată într-un comunicat al Asociaţiei Litoral – Delta Dunării şi ANAT.

Conform sursei citate, ca şi la ediţia precedentă, turiştii beneficiază de o opţiune suplimentară: „Litoralul pentru toţi – varianta all inclusive”, care asigură toate cele trei mese – servite în regim bufet, băuturi, acces gratuit la locuri de joacă pentru copii, piscine, şezlonguri şi umbrele pe plajă.

În staţiunile din sudul litoralului (Costineşti, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche), tarifele sunt mai mici faţă de cele din nord, mai precizează comunicatul.

Preşedintele Asociaţiei Litoral – Delta Dunării, Corina Martin, a declarat că se aşteaptă la un număr mai mare de turişti faţă de ediţiile anterioare.

„Ne aşteptăm la un număr de turişti mai mare în acest an, faţă de editiile anterioare, întrucât acest sezon este unul de record în vânzări şi imagine pozitivă, comparativ cu ultimii ani. Agenţiile de turism care participă la realizarea programului <<Litoralul pentru Toţi>> au primit cereri pentru astfel de vacanţe cu mult timp înainte de lansarea acestuia. În plus, avem în continuare evenimente pregătite pentru această perioadă, iar vremea se anunţă foarte bună în continuare”, a afirmat Corina Martin.

Revelion 2023 SARA Events
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.