Proiecte pe bandă rulantă la Bolotești. Comuna și-a schimbat radical fața, sub o administrație PNL

0
61
”Oamenii au toate motivele să voteze PNL pe 26 mai. Poziția 5 pe buletinul de vot!”, a afirmat edilul.

La Bolotești administrația liberală condusă de primarul Fănică Popa a semnat contractul de execuție a lucrărilor de modernizare a pieței din Găgești, cu fonduri europene. Investiția presupune construcția de tarabe noi, acoperite, boxe pentru produsele lactate, împrejmuire, locuri de parcare, pentru a se asigura condiții bune pentru comerț. De asemenea, Primăria Bolotești  a obținut fonduri europene pentru reabilitarea, modernizarea și dotarea căminului cultural, proiectul fiind în faza de avizare a documentației la AFIR. În acest an, cu fonduri din bugetul local, va fi construită o arhivă la primărie pentru documentele administrației locale. Un alt proiect la care lucrează primăria este introducerea alimentării cu gaze în comună. Pentru aceasta a fost realizat studiul de fezabilitate și se caută cea mai bună soluție pentru finanțarea investiției. Primăria Bolotești a început anul trecut amplasarea de camere de supraveghere în comună, investiție care va continua în acest an întrucât a dat rezultate bune în prevenirea încălcării legilor.

De asemenea, iluminatul public din comună va fi modernizat în întregime pentru a crește eficiența iluminatului și a reduce costurile. În primăvara acestui an au început în comună lucrările la construcția sistemului de canalizare prin programul Vranceaqua. Deja, pe o stradă s-a finalizare amplasarea conductelor și a căminelor de legătură, iar constructorul a început să lucreze de-a lungul drumului național 2 D.

Proiectele la care am lucrat în ultimii ani au schimbat în întregime modul în care arată comuna Bolotești. Avem investiții în toate domeniile, care vor îmbunătăți considerabil condițiile de trai în localitatea noastră, pentru a fi cât mai apropiate de cele din orașe. De asemenea, avem în plan și alte proiecte pentru dezvoltarea comunei în următorii ani, în special cu fonduri europene sau din alte surse de finanțare”, a declarat primarul Fănică Popa. (Material comandat de PNL. Realizat de Media Vemo. Cod mandatar financiar: 41190007)

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.