Proiectul Codului Fiscal, FINALIZAT la sfarsitul saptamanii si APROBAT miercuri de Guvern

0
214

sedinta guvern

Proiectul Codului Fiscal va fi finalizat la sfârşitul acestei săptămâni şi rediscutat în Guvern luni, urmând să fie aprobat miercuri, împreună cu cel al Codului de Procedură Fiscală, şi transmis Parlamentului, săptămâna viitoare, spre dezbatere.

Precizările au venit joi din partea premierului Victor Ponta, la finalul ședinței speciale de Guvern care a avut ca subiect exact Codul Fiscal și Codul de Procedură Civilă.

Victor-Ponta„Astăzi sunt ultimele amendamente la Codul Fiscal. Luni, la ora 13.00, ne reîntâlnim cu cei care încă nu au avizat până luni. Cei care au avizat pot să îşi vadă de treabă şi să fie doar un secretar de stat, în aşa fel încât miercuri am garanţia 100% că cele două proiecte sunt avizate şi le adoptăm în şedinţa de guvern”,

a declarat premierul Victor Ponta care a adăugat că că pentru Codul de Procedură Fiscală există toate aprobările, mai fiind nevoie doar de avizul Ministerului Justiţiei. (C.D.)

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.