PSD, atac la prefectul Hornea, după ce viceprimarii Focșaniului și-au dat demisia

1
275
Marius Iorga și Ionuț Mersoiu și-au dat demisiile din funcțiile de viceprimari ai municipiului Focșani. Gestul celor doi vine la circa o săptămână după suspendarea din funcție, ca urmare a faptului că hotărârile de CLM prin care au fost aleși au fost contestate în instanță de Prefectura Vrancea.
PSD, care a impus ambii viceprimari ai Focșaniului, respectiv pe social-democratul Mersoiu și pe progresistul Iorga (actualmente PMP), transmite printr-un comunicat de presă că gestul celor doi este unul de onoare, intenția fiind aceea de deblocare a activității Primăriei. În plus, social-democrații îl atacă pe prefectul Sorin Hornea, pe care îl acuză că prin procesul deschis la Tribunalul Vrancea face jocurile PNL.
“Prin intermediul prefectului Hornea, care a bifat in cariera sa „apolitica” PNL, PLD, PDL, PP-DD, Forta Civica si iar PNL, liberalii doresc sa blocheze cu orice pret activitatea Primariei Municipiului Focsani. De aceea, la ordinul stapanilor sai politici, prefectul Hornea a atacat in instanta hotararile Consiliului Local 204 si 205 din 2016 de alegere a viceprimarilor, pe care dorea astfel sa ii suspende din activitate pe o perioada de timp cat mai indelungata. Ceea ce este insa cu adevarat grav e ca in acest joc murdar a intrat si reprezentantul Guvernului, care dovedeste astfel inca o data ca nu se poate ridica la pretentiile si inaltimea functiei, acest personaj trist nefiind decat un marunt trepadus politic”, se arată în comunicatul de presă transmis de PSD Vrancea.
Odată cu demisiile celor doi viceprimari, procesul deschis de Prefectura Vrancea nu mai are obiect. În aceste condiții, la următoarea ședință de CLM vor avea loc noi alegeri pentru viceprimari.
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

1 COMENTARIU

  1. CLUBUL HOTILOR!!!DE MAI BINE DE 27 de ani SE TOT FURA,SE CEARTA,IMPART,DESPART…RADU VASILE,dumnezeu sa l odihneasca,zicea,cand era premier,ca NU MAI PREA ESTE DE FURAT!!!!asta era dupa pana in revenirea a doua a CLANULUI MAFIOTILOR DE POMENEA LA UE SI MICHAEL FARAGE,BRITANICUL…MAFIA MAFIOTILOR SI A GA GSTERILOR,PIRATILOR…

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.