PSD reacționează după boicotul PNL din ședința de constituire a CLM Focșani.  Liberalii să-și ceară scuze!

0
465

Conducerea PSD Focșani a reacționat, printr-un comunicat de presă, după  încercarea eșuată de constituire a Consiliului Local Municipal și de alegere a viceprimarilor.

Social democrații au precizat că PNL Vrancea a dat dovadă „de încă o probă de indolență, dar și că liberalii ar trebui „să-și ceară scuze cetățenilor”.

Iată comunicatul remis sâmbătă de PSD Focșani:

„Astăzi, 25 iunie 2016, am asistat cu toții la încă o probă de indolență a PNL Vrancea la adresa cetățenilor din Municipiul Focșani. Fără nicio motivație legală, membrii PNL Vrancea au boicotat ședința de constituire a noului Consiliu Local al Municipiului Focșani continuând, astfel, să îi desconsidere pe cetățeni și, totodată, să afecteze funcționarea normală și eficientă a Primăriei Municipiului Focșani.

Dincolo de implicațiile instituționale, pe care le vor deconta din păcate cetățenii, acțiunea PNL Vrancea reprezintă încă o palmă dată comunității noastre de către cei care înțeleg să facă circ și nu administrație în folosul celor pe care îi reprezintă.

Considerăm că astfel de atitudini reprezintă fața adevărată a PNL Vrancea și a celor care ar urma să facă parte din Consiliul Municipal Focșani — multi dintre ei fără ocupație, deci fără simț de răspundere și deprinderea de a face ceva…chiar și de a merge la o ședință de constituire a Consiliului Local.

Pe aceasta cale Organizația PSD Focșani solicită membrilor PNL Vrancea să dea dovadă, măcar, de bun simt și să își ceară scuze cetățenilor pentru ‘strategia’ prin care doresc boicotarea activității Consiliului Local și, implicit, a Primăriei Municipiului Focșani!

Astfel de derapaje comportamentale, precum cele ale PNL Vrancea, nu au ce căuta într-o administrație care își dorește mai bine pentru cetățenii pe care îi reprezintă!

În același timp îi asigurăm pe cetățeni că în municipiul Focșani, PSD va continua să fie același partid responsabil ca și până acum și va gândi și pune în practică proiecte care vor duce la creșterea calității nivelului vieții în comunitatea noastră, punând faptele noastre înaintea vorbelor”, transmite PSD Focșani.

Reamintim, constituirea CLM Focșani nu a fost posibilă sâmbătă din lipsă de cvorum, toți consilierii liberali din miniparlamentul local absentând.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.