PSD Vrancea, refuzat de instanță. Tribunalul Vrancea i-a respins contestația, însă Oprișan ar vrea să facă recurs

0
305

Social democrații din Vrancea au ajuns la al doilea refuz în legătură cu modul în care au început să se desfășoare, timid, pregătirile pentru alegerile locale. După ce Biroul Electoral Județean Vrancea a respins contestația PSD privind modalitatea în care au fost desemnați președinții și locțiitorii din circumscripțiile electorale, azi Tribunalul Vrancea a dat o soluție similară. Instanța a considerat că ceea ce vrea PSD Vrancea nu se poate rezolva de către judecători, astfel că acțiunea este inadmisibilă. „Admite excepția necompetenței generale a instanțelor judecătorești. Respinge ca inadmisibilă contestația. Cu recurs în termen de 5 zile de la pronunțare, cererea de recurs urmând a fi depusă, sub sancțiunea nulității, la Tribunalul Vrancea”, se arată în hotărârea pronunțată în urmă cu câteva momente.

Președintele PSD Vrancea, Marian Oprișan, ne-a spus că acțiunea are același obiect ca și contestația depusă la BEJ. Totodată, Oprișan ne-a declarat că ia în calcul să atace această hotărâre. „În mod nelegal, fără respectarea criteriilor legale și de transparență, programul informatic a procesat baza de date utilizată pentru tragerea la sorți, fără să fie asigurată respecatrea criteriilor legale în ceea ce privește proximitatea domiciliului, fapt ce ridică suspiciuni serioase și legitime cu privire la corectitudinea tragerii la sorți”, se arăta în contestația înaintat BEJ Vrancea, respinsă cu unanimitate în weekend.

contestatie - PSD Vrancea, refuzat de instanță. Tribunalul Vrancea i-a respins contestația, însă Oprișan ar vrea să facă recurs

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here