Radare în cascadă, din această noapte, pe trei drumuri naționale din Vrancea! Acțiuni similare au loc în toată țara

0
670
Începând din această noapte, polițiștii rutieri din toate statele Uniunii Europene vor acționa simultan, pentru depistarea celor care depășesc viteza legală.

Astfel, la ora 00:00 se va da startul unei acțiuni de amploare, intitulată Speed Marathon. Polițiștii rutieri vor acționa cu forțe sporite, împreună cu polițiștii de ordine publică, în zonele cu risc ridicat de producere a accidentelor rutiere pe fondul conducerii cu viteză excesivă. În Vrancea se va acționa în principal pe DN2 E85, DN2D și DN23.

“Controalele Poliţiilor Rutiere din Europa vizează respectarea regimului legal de viteză și reducerea numărului și gravității consecințelor accidentelor rutiere înregistrate pe fondul vitezei neadaptate condițiilor de drum și a celei excesive. Acțiunea, coordonată de Direcția Rutieră din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, se desfășoară în toată țara, pe drumurile publice, polițiștii rutieri fiind în teren pentru aplicarea măsurilor legale în caz de nerespectare a legislației în domeniu. Polițiștii vor folosi toate aparatele radar disponibile. Activitatea are loc în cadrul săptămânii T.I.S.P.O.L. Speed (1 – 7 aprilie 2019)”, se arată într-un comunicat al IPJ Vrancea.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.