Radu Țigănuș, scrisoare deschisă către colegii care l-au susținut la alegerile pentru șefia USR-PLUS Focșani

1
276

Într-o scrisoare deschisă pe pagina sa de socializare, Radu Țigănuș, fostul președinte PLUS și candidat la funcția de președinte al USR-PLUS Focșani, mulțumește echipei care i-a fost alături pe 27 iunie. El nu uită să amintească și de faptul că s-a confruntat atunci cu destui votanți făcuți peste noapte membri ai formațiunii politice. Să nu uităm faptul că Radu Țigănuș a reclamat cu o săptămâna mai devreme încercări de fraudă la prima tentativă de alegeri, pe 19 iunie. Gestul său nu le-a picat bine anumitor colegi de partid care l-au reclamat forurilor superioare, lucru care l-a lăsat fără sprijin politic. În acest moment, Radu Țigănuș își poate pierde scaunul de subprefect și, la fel de bine, calitatea de membru al USR-PLUS. „Dragi colegi din USR PLUS Vrancea, vă mulțumesc tuturor pentru sustinere, pentru faptul ca ati venit la vot, pentru incurajarile voastre, pentru faptul ca ati fost alaturi de noi, pentru că m-ați și ne-ați votat! Atat week-endul trecut cat si acum 2 saptamani am lucrat ca o adevarata echipa. O echipa de oameni frumosi si inimosi, care au luptat pana in ultima clipa pentru idealurile comune care ne-au impulsionat accederea în viata politică! Pe 27 am luptat impotriva unui autobuz plin cu membri Crucea Rosie Romana, membri de la Marasesti, Bolotesti si Milcovul, oameni care nu au avut si nici nu vor avea vreo legatura cu Focsaniul! Am fost foarte aproape de un rezultat foarte bun, subsemnatul pierzând presedintia filialei la un singur vot. Corina Atanasiu, pe care o felicit pentru rezultat, a castigat cu 89 de voturi președinția Filialei USRPLUS Focșani, iar eu am obtinut 88. PLUS Vrancea a avut 109 membri cu drept de vot, din care si l-au exercitat 85 de membri. Am avut si o membra careia nu i s-a permis sa voteze, cu toate ca avea drept de vot si pentru care s-au trimis cel putin 10 cereri de remediere a erorii materiale in decurs de 3 saptamani. Acest lucru s-a datorat faptului ca pe aceasta membra o cheama Tiganus si este mama mea. Rezultatul final este unul bun, fostul PLUS avand 2 vice-presedinti in BL in persoana dlui Ion Bercuci si Radu Tiganus si membru-Dorin Andronache. În încheiere doresc sa va multumesc inca o data, fiecaruia dintre voi, pentru tot sprijinul acordat in aceasta cursa electorala. Sunt foarte mandru de echipa noastra si va promit ca atat timp cat mi se va permite sa raman membru USRPLUS, nu voi da nici un pas inapoi si nu voi renunta la principiile asumate de la bun inceput!”, a scris Radu Țigănuș pe pagina sa de Facebook.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ